Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj dziękuję Alutko...Kochana jesteś Od razu przyjemniej.
Zaczynam rozbierać się do lata.
Paweł to sknerus...ool..
Ysy...bananowiec piekę ponownie.
Jutro karkówka również z Twego przepisu.
Duszko❤ to bardzo mi miło
U mnie słonko od rana nawet jednej chmurki niema.
Możesz też dla gości zrobić roladki ala zrazy z mielonego są pyszne. Mięso przygotowujesz jak na mielone ale bez cebuli. Na foli formujesz prostokąt i dalej robisz jak że zrazami, smarujesz musztardą jakieś 2/3 i ogórka, ser i cebulkę i biorąc to w foli w ręce zawijasz tak aby ta bez musztardy część zaszła na mięso i rolujesz do załączenia się mięsa. Wszystko robisz w foli bo w rękach nie dasz rady. Następnie obtaczasz w mące i na patelnię na głęboki olej i na wolnym ogniu. Będą zachwyceni.
Smacznego
Mniam...ciekawie brzmi Moje łapy nie pozwoląmi na te zawijanie ale córka to zrobi.Dziekuję! To będzie następne danie niedzielne.Córka bardzo lubi zrazy.Często robiłam z karkówki.Tylko bez boczku oczywiście czy sloninki.Tylko musztarda i ogórek. Te z wołowiny nam nie pasują. Do wywaru zawsze dodaję jeszcze koper z kiszonych ogórków. Sos jest wtedy bardzo aromatyczny.I duuuuużo cebuli ale drobnopokrojonej.
Takie proste dania najlepsze są. Zawsze muszę kombinować jakoś. Dziś np.grilowane piersi z kurczaka.kielbaski.ziemniaki.marchew. pietruszka i cukinia.Przyprawione tylko różnie. Warzywa są ekstra w glazurze miodowo-sojowej.Polecam.Muszą być tylko najpierw pokrojone i z macerowane w soli lub najpierw lekko zblanszowane.Oczywiście nie cukinia.Cukinia tylko olej i czosnek.Bez soli. Wszystko razem i na blachę i potem na półmisek. Potem każdy sobie wybiera na co ma chęć.Często robię tak bataty i nawet seler.Kochamy warzywa.