Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj to współczuję, może najwyższy czas zasieki pogodowe ściągnąć , u mnie + 10 i piękne błękitne niebo. W pogodzie zapowiadali że na terenie całej polski ma być bezchmurne niebo, no chyba że bardzo zgrzeszyliście
Chyba tak.Miesiąc już w Kościele nie byłam i dziś znowu nie pójdę. Anginę mam.Niech to trafi.......grom.... Dajcie mi jakieś domowe sposoby na to draństwo. Jutro dopiero do lekarza pójdę. Nigdy mnie te draństwa nie opuszczą chyba.Zawsze coś. ...
Dusiu płukanie gardełka żeby odkazić, może być zmieszana woda utleniona ze zwykłą przedtem woda z solą ale teraz lekarze nie polecają, zobacz co piszą w necie. osłabiony organizm masz po wcześniejszej chorobie no i przesilenie wiosenne. Jak możesz surowy czosnek to w buzi lekko go nadgryzaj żeby powoli puszczał sok ale bardzo powoli. Walić będzie jak w knajpie żydowskiej ale zdrowie ważniejsze, no i pod pierzynkę wygrzewać się wysoka temperatura spowolni rozwój bakterii . Biedulko kuruj się bo wiosna idzie a Ty pod pierzynką zamiast hasać po łące lub w ogródku na świeżym powietrzu