Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: ANDY12345 »

Trzymać się zdrowo bo wiosenka przychodzi i czas wyjazdów się zbliża...... sanatoryjnych :D :D :D , pięknego dnia wszystkim :)
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Cygana »

Witajcie :serce: ja tylko szybciutko na chwilkę bo wnusie u mnie w odwiedzinach :D my już po spacerku...wiosna idzie...Miłych spacerów w tak piękny dzień, teraz obiadek zrobimy i znowu na spacerek...pozdrawiam Wszystkich
serdecznie :serce: do wieczorka :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Grypa nie odpuszcza ale poczułam dzisiaj na buzi wiosenne promienie słońca...jak ja to kocham! Wraz z wiosną pojawia mi się w głowie tyle planów. I wiecie co? Może kiedyś...niedługo...ogarniemy małe spotkanie. Mieszkańców i miłych gości chcących dołączyć?
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: malgorzatas »

Sprawdzam obecność :D
Widzę ze wszyscy byli..tylko Genia ma nieobecność, ale co sie dziwić taka piękna pogoda szkoda czasu na komputer. ....
Mam dla Was wiadomość. ..kupuję papugę i to nie jest żart. ..muszę się z tym przespać. .."Czesiu" będzie miał towarzystwo :lol:
Spokojnego wieczoru życzę. ..a Florci :kwiat: życzę zdrowia :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ojej....miałam dwóch zielonych jegomości. W dzieciństwie i całkiem niedawno. Brudzą co niemiara ale oswojone to mnóstwo radości. Gratulacje!😗
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 272 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

Witam wszystkich serdecznie :D
Małgosiu , jestem , jestem .... jak wnusie zjadą do mnie , to na komputer mam szlaban :lol: :lol: :lol:

Tyle co wstałam :oops: , widzę , że za oknem pięknie świeci słoneczko , więc zaraz czas wyruszyć z domu :D

Wszystkim życzę pieknego dnia :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień Dobry...no to zaczynamy Nowy tydzień :) u mnie słoneczko od rana świeci i zaraz wybieram się na spacer...opłaty trzeba zrobić bo inaczej znajdę się na liście dłużników :lol:
Genia się znalazła i czekamy na Bożenkę...

Florciu ..ja tez miałam i miło ten czas wspominam..ale jeszcze się zastanawiam... :roll:

Wszystkim życzę miłego i spokojnego dnia... :serce:
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Cygana »

I Ja witam ... :serce: W tak ciepły i słoneczny dzień, ja już byłam na badaniu krwi ,tak pięknie że do domu nie chce się wchodzić. Wiadomo wszyscy zabiegani, to i Bozenka zwolni ...Gosiu ja miałam już wszelakie zwierzątka w domu ...psa,szczura,dwie białe myszki i trzy koty ,ostała się jedna kotka.Pierzastych nie miałam,może być ciekawie...Chociaż z drugiej każde zwierzątko wiąże się z dużą odpowiedzialnością i obowiązkiem, jak chcę gdzieś pojechać :roll: a z drugiej strony nie wyobrażam sobie domu bez zwierzątek...
Florcia coś wspomniała o spotkaniu :?:
A ja Gosiu wszystkie opłaty robię przez telefon, nie płacę żadnych prowizji i nie stoję w kolejkach :D
Kolejny tydzień nam się zaczął, ja na popołudnie do pracy chyba najbardziej ta zmiana mi odpowiada, jak zdrówko nie zawiedzie ogarne trzy zmiany...
Wszystkim życzę wspaniałego tygodnia a zdrówka przedewszystkim :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cygano :kwiat: za chwilę to wszystko będziemy robić przez komputer,ale ja się z przyjemnością przejdę, popatrzeć na ludzi,na przyrodę mam okazję wyjść z domu...
Co do ptaszka to nie ma z tym problemu...W razie wyjazdu mam komu zostawić. ..gorzej z psem bo z nim trzeba wychodzić. ...ale zobaczymy...jeszcze trawię :D
Miłej i spokojnej pracy... :serce:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

Wiecie co??............... wiosna już nie tylko zza rogu kuka, ale dziś to całą buźkę pokazała :) I choć miałam dzień strasznie wypełniony zajęciami, to jednak udało mi się usiąść na chwilkę i pooddychać czystym, wiosennym powietrzem i nałapać trochę złotych promyków :)

Florciu.... i jak tam zdrówko? Coś lepiej? Wszystkim życzę cudnego wieczoru........ a ja wreszcie klapnę i odpocznę. Jutro znów mknę na Kraków :lol: Mam nadzieję, że uda się wszystko ogarnąć i zwolnię :)
ODPOWIEDZ