Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Drodzy mili wczesne śniadanko bo ja wcześnie jadłem .... nie miałem dostępu do internetu , ale zrobiłem sobie przerwę w podróży i stwierdziłem że trzeba zobaczyć czy zasmakowało .....
hmmmm .... powiem to tak ...... moja kochana mamuśka nie jest jeszce szczęśliwa .... po pierwsze sama wybrała kolor do salonu który jej sie jednak nie podoba ..... miał się nazywać szczypta cynamonu .... ale chyba przesypali ...... i nie ma szczypty tylko więcej ....... po drugi zostało mi tylko jakies poprawki porobić ale musiałem dziś do domu pojechać troszke spraw pozałatwiać ......no ale tak na 95% remont jest skończony .....
ja wszystko wiem rozumiem .... ja miełam inną koncepcje..... chciałem trawertyn zrobić lub jakąś inną strukturę i 2 kolorki by były ..... ... to nie ... gładź i jednolita ściana w jednym kolorze ... już o białym suficie nie wspomnę ........ brrrrrrr..... dobrze że takie prace tylko dla rodzinki się robi a nie na codzień .....