Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hipokryt pisze: 18 lut 2019 13:44
Obawiam się, ze to może być początek miłości telewidzki do tego wyjątkowego uczestnika programu
Niestety, może być trudno o wzajemność
woytek pisze: 18 lut 2019 14:05
Ile ma być odcinków tego fascynującego reality show
To jeszcze zapytam, na ile sezonów planowana jest produkcja? Czy się załapię? Myślę aby wziąć udział w castingu do dziewiątej edycji tego show Kto zainteresowany?
Geniu "..Pomimo , że wiem , że to reality show , oglądam ten program głównie dlatego , że mam okazję widzieć zachowania kuracjuszy jakby z zewnątrz . Oceniam też wtedy swoje zachowanie w grupie i staram się wyciągać wnioski na przyszłość , aby pozostać sobą , a jednak może coś zmienić ..."
witam - program jest sztuczny , posilki powinny byc w tej samej stolowce co kuracjusze , nawet za parawanem ale zeby bylo slychac naturalne odglosy jak to na
stolowce a tak sztuczne to wszystko , nie pokaza ich na baletach na spacerach indywidualnych itp itd
Zgadzam sie z Mercedes. To wszystko jest oderwane od sanatoryjnej rzeczywistości. raz wpuścili parę osób tzw. "obcych" na potańcówkę i to wszystko... To tak wygląda, jakby oni nic więcej tam nie robili poza tymi grupowymi zajęciami. Ale myślę, że to wynika z tego nieszczęsnego RODO ochrona wizerunku innych przebywających w sanatorium.