Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
pawel1974 pisze: 19 lut 2019 17:59
Ty zabijaj a ja byłem prawie 15 lat grabarzem to pochowam w lesie
Eee tam.Pawełku.Śladów trzeba na stałe pozbywać się ..Teraz kremacja na czasie.Trzeba zwerbować do mafii "Dziewczynkę z zapałkami". Niby młoda a jaki staż.
Wręcz przeciwnie, lubię dobry humor a nie nieudolną parodię . Amerykanie czasami robią coś z niczego, albo mają dobrych wykładowców albo bardzo dobrych scenarzystów ale żeby było super musi być i jedno i drugie
Swego czasu bardzo lubiłam ten serial? ( Nie wiem jak go nazwać )Taki na luzie....może nie za dobrze zrobiony ale parodia szpitali polskich jako-taka świetna .