Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich forumowiczów
Czekam od sierpnia 2016 zaczynałam od nr. 120.000 dzisiaj mam numer 7.000 i w zwiazku z tym pytanie, przy jakim numerze dostane przydział? A może kolejka musi zejść do zera?
Pozdrawiam []
Ostatnio zmieniony 26 maja 2019 23:13 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto imię
barsta pisze: 19 lut 2019 22:00
Czekam od sierpnia 2016 zaczynałam od nr. 120.000 dzisiaj mam numer 7.000 i w zwiazku z tym pytanie, przy jakim numerze dostane przydział? A może kolejka musi zejść do zera?
Pozdrawiam []
Znajomi składali w czerwcu 2016 i dostali przydział od 17 kwietnia .
Różnie to jest ale zazwyczaj jest przydział szybciej niż pokazuje kolejka
Ostatnio zmieniony 26 maja 2019 23:14 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Czekam od sierpnia 2016 zaczynałam od nr. 120.000 dzisiaj mam numer 7.000 i w zwiazku z tym pytanie, przy jakim numerze dostane przydział?
Wg mojej nieskromnej oceny - zaglądaj codziennie do okienka jak strzeli 6000.
Pozdrawiam []
Znajomi składali w czerwcu 2016 i dostali przydział od 17 kwietnia .
Różnie to jest ale zazwyczaj jest przydział szybciej niż pokazuje kolejka
Przypuszczam, że okres oczekiwania zależy z którego oddziału nfz i rodzaju schorzenia. Wg pisma nfz powinnam jechac w marcu, ale marne szanse
Licze na kwiecień/maj Pojadę pierwszy raz i nie ukrywam, że jestem lekko podekscytowana
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony 26 maja 2019 23:14 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Przypuszczam, że okres oczekiwania zależy z którego oddziału nfz i rodzaju schorzenia. Wg pisma nfz powinnam jechac w marcu, ale marne szanse
Licze na kwiecień/maj Pojadę pierwszy raz i nie ukrywam, że jestem lekko podekscytowana
Pozdrawiam serdecznie
Dopisana Barsta.
Choć ostatnia dzisiaj na liście oczekujących to szacuję, że będzie jedna z pierwszych, która przemieści się na listę przydziałów.
Przypuszczam, że nie wiedziałaś o możliwości dowiedzenia się o miejscowości kuracyjnej podczas podczas weryfikacji w przychodni POZ a było to wg moich wyliczeń w czerwcu ubiegłego roku.
Dowiesz się gdzieś za miesiąc z okienka.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2019 10:56 przez jacky6, łącznie zmieniany 1 raz.