Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak to śpią ? środek dnia bez żartów..... jak zdrówko Dusiu ? w przyszłym tygodniu ma się cieplej robić na zachodzie nawet do 14 st. ale dopiero przed Tłustym Czwartkiem.
Nie śpimy, byłam dziś u ortopedy, kolejne zastrzyki zlecone, usg i rtg przed kolejną wizytą. dostałam skierowanie na rehabilitację i zapisałam się, termin na wrzesień
alutka 114 pisze: 21 lut 2019 18:22
Dostanę zastrzyki z kwasem hialuronowym w kolano, bo jak idę to tak mi skrzypi i chrupie, że na kilometr mnie słychać
Aha...spoko...Takie mieszane opinie są o jego skutecznosci ale w przypadku kolan to najlepsza jest ocena.
Bo to z czasem wysycha. A słyszeliście o żywokoście?Jak w sanatorium byłam wielu ludzi go zachwalało.Trzeba kupić suszony w aptece i zalać wódką.Najlepiej żytnią . Proporcji nie pamiętam. Jest chyba na opakowaniu suszu opis.Są gotowce również w sprzedaży lecz za mało stężone więc i skuteczność słaba.Kilka osób mi to mówiło więc coś w tym chyba jest. Oczywiście wcielać jak najczęściej. ...Nie stosować wewnętrznie...