Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dzięki Chmurko Nie mam żadnej wiedzy na temat tego sanatorium.Popatrzyłam na mapę i wydało mi się ,że to daleko od morza.Może podpowiesz jak tam jest z pokojami.Czy można coś negocjować ?Lepsze wyżej czy niżej?Czy w tym dużym budynku też są dla NFZ czy tylko komercja?
Asiu w duzym jak najbardziej dla NFZ, ja mieszkałam w dużym na piątym piętrze ( 3 osob) Pokoje są dwu i trzy osobowe. Dwu są odstrony morza więc bez słońca ale z widokiem na morze na wyższych piętrach. Wszystkie są z balkonami.Wyposażenie pokoju jako takie raczej skromne ale z duża szafą . Stołówka na dole, duża ale pos iłki na dwie zmiany. Zabiegi na miejscu, basen tez. Do morza blisko ok 200 metrów zarówno do molo jak i portu. Gdybym dosta£a raz jeszcze z radością bym pojechała.
Chmurka troszkę przesadziła. Jest około 500 m. To też blisko. Na twoim miejscu brał bym pokój od południa bo ładny widok na marinę, słoneczko. a z drugiej strony wilgoć i ten brak słoneczka. Byłem po sąsiedzku w Medikurze. Święta w sanatorium są fajne.
Widok na morze niewiele daje a na marinę to co innego. Tam stoi sporo ładnych jednostek. Na balkonie raczej nie posiedzisz o tej porze a spacerek po plaży jest wskazany.