Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zaskoczony jestem poprawą warunków w tym ,,zakładzie karnym'' u p. sen. Ko...a, Ja ja byłem parę lat temu to cisza nocna była o godz 21 i jaśnie wielmożny pan ordynator J........i chodził sprawdzał czy wszyscy są w łóżeczkach i obwąchiwał czy przypadkiem nie po alkoholu. Trzy osoby wyleciały.
Być może coś się zmieniło jak pan senator ma teraz kłopoty. Kiedyś był tam bogiem, kuracjuszy traktował razem z ordynatorem jak śmieci.
Życzę miłego pobytu