ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Selene »

agunia3 pisze:Dobry wieczór :) i dobranoc :)
Miłych rozmów, do ''zobaczenia'' w niedzielę :)
Miłego weekendu :kwiat:
Doby wieczór i dobrej nocy Aguniu :kwiat: Tobie również pięknego i słonecznego weekendu :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

....a wiesz, lubię tak przed zaśnięciem zamknąć oczka i .... 8-)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Mix 8-) halo tu ziemia :lol: nie odpływaj :lol: bo mam przyziemne pytanie do Ciebie:
Czy MAX to amator kwaśnych jabłek :?: :shock:
forumowicz

Selene, o ile wiem to Max lubi śledzie..., o kwaśnych jabłkach nic nie wiem. Zapytamy go w Krynicy...,no chyba że jakaś Ewa go skusi na jabłko... :roll:
forumowicz

...i ciągnie mnie na piwko. Mówi; - ja stawiam. Ok. Lubię go. Facet ma problemy. Potrzebuje aprobaty, zrozumienia i konfesjonału. Rozumiem go. Życie niełatwe i nie każdy daje radę. Przy "mineralnej" łatwiej odreagować. Jak w życiu...,żona go nie rozumie, pewnie ma kogoś..itd. I co ja miałem mu doradzić...??? Nie martw się stary... Jutro znowu mecz..., nasi wygrają.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

[quote="mix"]...i ciągnie mnie na piwko. Mówi; - ja stawiam. Ok. Lubię go. Facet ma problemy. Potrzebuje aprobaty, zrozumienia i konfesjonału. Rozumiem go. Życie niełatwe i nie każdy daje radę. Przy "mineralnej" łatwiej odreagować. Jak w życiu...,żona go nie rozumie, pewnie ma kogoś..itd. I co ja miałem mu doradzić...??? Nie martw się stary... Jutro znowu mecz..., nasi wygrają./quote]Jutro dopiero sobota nie niedziela, ale w tak dużym mieście gdzie jest mnóstwo kościołów spowiadają codziennie to i pewnie w konfesjonale :!: dawno nie byłem- ale że przy spowiedzi częstują .....mineralną :!: :!: :!: Kraków ma jakieś innowacyjne metody :shock: i do tego jeszcze spowiedź powszechna czyli publiczna :!: Głęboko się nad tym zastanowię bo sprawa wymaga przemyślenia :!: :!: :!:
forumowicz

Oj tam..., Andrzejku, mnie się wyspowiadał. Przy "mineralnej" mam wyostrzony słuch ;) ...,a inne zmysły tak jakby uwolnione..., i życie piękniejsze..., ach... 8-)
forumowicz

Oj tam..., Andrzejku, mnie się wyspowiadał. Przy "mineralnej" mam wyostrzony słuch ;) ...,a inne zmysły tak jakby uwolnione..., i życie piękniejsze..., ach... 8-)
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

melduje, ze dzisiaj nie gaszę światła. Idę spać bo rannym świtem na stolice uderzam. Miłej nocy życzę :kwiat:
forumowicz

Ja już zmykam. Pozdrów "Syrenkę". Dobranoc. 8-)
ODPOWIEDZ