Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Trochu roboty przy tym jest no i lepiej większą partię robić a ja tylko parę kupię. Od 13 znowu kolana, a od 1 kwietnia kriokomora będzie chłooooooodno ale przyjemnie , w przyszłym tygodniu w całej Polsce olejem będzie czuć
Za młodego to praktycznie nie było przepuść..... tylko było ich ze 60-70 albo i więcej obowiązkowo z różą którą sam ucierałem, najlepsze były jeszcze ciepłe a mama je zawsze próbowała schować . Może skuszę się zrobić chrust... szybkie smażenie i mniej oleju pójdzie.
No tak przyszło ciepło i zaczynają mnie oczy piec, zaczynają drzewa pylić i znowu jak w tamtym roku jak wcześniej przyszła wiosna
alutka 114 pisze: 22 lut 2019 13:02
Biszkopty gotowe, jutro będzie trochę zabawy z wycinaniem i przekładaniem, chcę zrobić szachownicę .
O rany...ale ambitnie.Szacun Alutko..
Ja dojrzewam do sernika z borówką na zimno na biszkopcie.Tylko nie chce mi się biszkoptów piec. Drugi na moje konto bez cukru i mąki pszennej.Erytrytol i orkiszowa z ziemniaczaną idzie w ruch wtedy.Teraz na tapecie jeszcze obiad.Sos już gotuje się a kotlety gotowe do smażenia.
Ja z reguły piekę z cytryną i porą w jogurcie.Córka lubi filety w panierce pełnej a mąż tuszki w mące.
Każdy co innego...Mój tata kiedyś smażył z racji swego upodobania rybę (tuszki)w cieście naleśnikowym.Nawet śledzie. U nas czasami robi się rybę w occie.Kuszą mnie te pulpety rybne w zalewie octowej.Jeszcze do tego dojrzewam.