Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: Cygana »

Witam Wszystkich :serce: Gosiu tyle nam łakoci zaserwowałas :D
jak drożdżowe ta ja z mlekiem lubię ,oj jak jutro czasu wystarczy to upiekę placek drożdżowy i taki jeszcze ciepły mniam...mniam...Z zimnym mleczkiem uwielbiam :D A ja jeszcze w wyrku ni jak nie chce mi się z niego wyjść, niestety koniec wylegiwania ...
Miłego piątku :serce:
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Gieniu :serce: dziś od rana na słodko ...dziękuję :)
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

Gosiu......... czas wpadek mam już za sobą :lol: :lol: :lol:
I coś ostatnio nie mogę zwlec się z łoża........ lubię sobie dospać, później śniadanko i czas zleci. Ale jestem i dzięki za kawkę i ciasto...... wprawdzie w tygodniu staram się nie jadać łakoci, ale....... tym razem się skuszę. No i te faworki od Gieni......... uwielbiam :roll:

Wiecie? U mnie zima wróciła...... wstaję dziś, przecieram oczęta i co widzę? Za oknem śnieg :evil: Ale nic, może to ostatni podryg zimy :D
Miłego dnia życzę :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: malgorzatas »

Hejka wszystkim...ale u mnie zimno...nie ubrałam się odpowiednio bo słońce mnie obudziło a tutaj niespodzianka...lód wszędzie...ale już w ciepełku..gotuję obiadek..
Za tydzień mamy już Tłusty czwartek...a dopiero ubieraliśmy choinkę... :shock:

Wszystkim razem i każdemu z osobna życzę spokojnego i słonecznego weekendu :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Witajcie, zaskoczenie to ja z rana miałem gdy po drodze śnieg zaczął prószyć a dojść trzeba ;) :lol: , zabiegi rzecz święta :D .
Ja jak już to Tłusty Czwartek dzień wcześniej zaczynam, przynajmniej nie ma tej masówki nawet od renomowanych cukierni no i kolejek :lol: :lol: :lol: ..... miłego dzionka bo u mnie zaczyna słonko wychodzić czego i Wam życzę :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam w tak pięknie zapowiadający się dzień, a może i na dłużej....... Ja już po zakupach, dzisiaj tylko mleczko, ale za to wiejskie jeszcze ciepłe :lol: , kto ma ochotę do kawki to proszę się częstować :) , pięknego dnia i uśmiechu od ucha do ucha ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: malgorzatas »

Witam wszystkich...widzę że tylko ANDY :kwiat: się melduje...wszyscy zabiegani....kupiłam dla wszystkich gniazdka to coś podobne do pączka tylko bez nadzienia...pączki będą w czwartek...

Zostawiam pozdrowienia :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Buziaczki z lodowatej Świdnicy. Ale słoneczko jest ni świeci mocno. Cały tydzień w biegu, w weekend mąż na uczelni trzeba chatę ogarnąć. Ale wieczorkiem 😉 buziaki
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Melduję się...gdybym jeszcze raz wróciła do lat wyboru zawodowego, poszłabym na zawodowego do wojska
zawsze mnie to ... :lol: Andrzeju mleczkiem się poczestuje od szczęśliwych krów :D I gniazdeczko Gosiu jedno spróbuje ,nawet wolę bez nadzienia mniej słodkie :kwiat: A teraz biorę się za ogarniecie domu bo cały tydzień po łebkach...zajrzę wieczorem...miłej soboty dla Wszystkich :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Florciu to już wiesz że w listopadzie będziesz miała sanatorium ? :)
ODPOWIEDZ