Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Powaga, jak byłem mały , to zapach spiru na galarecie nie podobał mi się a z cytrynami było krucho i kiedyś spróbowałem ale tylko z kieleckim (żaden inny się nie umywa) i zacząłem go używać do wielu innych rzeczy, do sałatki z pomidorów np. każdy ma swoje smaki
No nie na słodko , lubię kwaśne ale spir to na pewno nie a kielecki ma lekko kwaśno ostry smak i to mi podchodzi a może też kwestia przyzwyczajenia od małego