mrożony chleb!!! Posejdon Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: mrożony chleb!!! Posejdon Kołobrzeg

Post autor: Mazrena »

zbigniew165 pisze: 22 lut 2019 07:54 Mazrena ja jadę z kolegą i jadą z nami do towarzystwa dwie koleżanki. Jak będziesz mijała cztery osoby po 60+, to będziemy prawdopodobnie my. Nastawiamy się na spacery promenadą i plażą, a wieczorem oczywiście będziemy odwiedzać lokale rozrywkowe. :lol:
:lol: :) hm to super. Ja też mam podobny zamiar , ale nie wiem co moja połówka ;) Mój mąż nie ma nogi i jest na protezie- jak takich miniecie na promenadzie to my 50+ :lol: :)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Wydaje mi się, że rozpoznamy się na promenadzie po tych szczegółach, które znamy z mojego i Twojego opisu. Potrzebna nam jest tylko dobra pogoda. :lol:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: :lol:
Pogoda to zawsze jest a i dobra - ma swoje znaczenie ;) :P
Listopad mówią, że zły :roll: ja w listopadzie miałam w Kołobrzegu piękną, słoneczną i spacerową pogodę :) i mam nadzieje , że i teraz tak będzie :lol: :lol:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja byłem w listopadzie 2018 r w Świnoujściu w sanatorium Trzygłów i miałem również taką pogodę jak Ty w Kołobrzegu. Dlatego teraz będę jeździł nad morze tylko poza sezonem. Z gór się wyleczyłem po ostatnim pobycie w styczniu 2018 r w Ustroniu - Równicy, pobyt z ZUS. Mam nadzieję, że nie będzie opadów deszczu.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pamiętam Twoje wypowiedzi na NS :lol: Byliśmy w tym samym czasie :P i pogoda nam sprzyjała ;) więc i teraz bedze nam sprzyjać :lol: :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Fionka pisze: 22 lut 2019 08:16
wiktor64 pisze: 21 lut 2019 18:47 Mazrena pisałem tu na forum o Posejdonie byłe tam 2 lata temu
i uwiesz mi byłem super zadowolony nie masz co sie bać
i nie słuchaj bajek o jakimś chlebie mrożonym bujda ,bujda
Gienia to potwierdza i ja moja opinia jest na forum to na tyle miłego wypoczynku :kwiat: :kwiat:
No , może nie koniecznie bujda . Chyba , że coś 2 lata temu się zmieniło .Byłam , widziałam , interweniowałam z racji wykonywanej pracy na zorganizowanym turnusie . Dodam , że ostatni turnus to 2012 rok.
Fionka , w jednym temacie piszesz , że ostrożnie dobierasz turnusy dla Twoich podopiecznych , w innych , ze musisz interweniowac , ;) no to jak to na prawde jest :?: :mrgreen:
czytałem tez o Leśniku w Sopocie , ze nawet telewizję wezwałas , bo był tam taki syf :shock: :mrgreen: nie wiedziałaś gdzie ludzi zabierasz :?: :shock: :mrgreen:

no to dobierasz uważnie czy nie :?: :mrgreen:

poza tym , byłas w posejdonie 7 lat temu ;) a kwestionujesz opinie ludzi , którzy byli tam niedawno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Rety , człowieku , doszukujesz sie diabli , wiedza czego . Staramy sie zawsze ale nie zawsze nam wychodzi .Nigdy więcej tam nie byłam a na dodatek napisałam , ze mogło się zmienić. Takim przykładem może być np. Alma - Sobieszewo . Byłam tam w 2017 r i dokładnie opisałam warunki , warunki poniżej krytyki . Była ze mną na turnusie dziewczyna , która , najbardziej dostała w kość , bo była po operacji . W tym roku ZUS ponownie wysłał ją do Almy i dzisiaj z nią rozmawiałam . Jest w szoku , bo sporo zmieniło się na lepsze. Jeżeli już wspominasz Sopot - Leśnik to był rok 2015 i mój pierwszy pobyt w sanatorium i właśnie wtedy trafiłam na to forum . Tylko wtedy tu panowały całkiem inne klimaty . Malo kto komu chciał dowalić . Dla twojej wiadomości - pisałam , że była telewizja . Widzę , że z Ciebie taki troszku zaczepno obronny , tylko ja kiepski obiekt , bo te strategie mam opanowane .
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Fionka wkrótce będziemy wiedzieli jak jest naprawdę w Posejdonie. W ostatnich dwóch tygodniach marca będzie tam Mazrena. Być może ja spotkam się z nią w Kołobrzegu, to po powrocie, a może nawet w trakcie pobytu napiszemy opinię o Posejdonie i Chalkozynie. Będą to na pewno aktualne i wiarygodne opinie. Na działania zaczepno-obronne moim zdaniem nastąpiła dobra reakcja z Twojej strony. Pozdrawiam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zbigniew, "...Będą to na pewno aktualne i wiarygodne opinie..." dla innych mogą nie być wiarygodne :roll: ,
niemniej aktualne opinie są bardzo pożądane
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bibi na to już nic nie poradzimy. ;)