Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: ANDY12345 »

Absolutnie, ja już od wczoraj zacząłem degustację..... przynajmniej kolejek nie ma :lol: :lol: :lol: ......... w poście kaszka i sama woda ;) :shock:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Kochani u mnie słonecznie i wiosennie...sikorki mi przylatują na balkon :D ale widzę że tutaj nadal zima i nikomu nie chce się wstać...nikt bułek nie zostawia :roll:
To ja zostawiam ciepłe pozdrowienia i życzę Spokojnego i udanego dnia... :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

BozenaMat pisze: 24 lut 2019 21:55 Gieniu.......... Bagatelka też świętuje Twoje urodzinki.............. sto lat......... sto lat.......... sto lat w dobrym zdrowiu.......... :)

ObrazekObrazek

[sto lat.... sto lat]
Dziękuję przeogromnie :serce: , a ja świetowałam w realu :oops:

Mam nadzieję , że torcik smakował , płyny były koszerne :D , a kwiaty są przepiękne :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

witam, ja nawet śniadania nie mam czasu jeść z rana dopiero w południe, bo tak piękna pogoda że nie chce się wracać po zabiegach do domu. Dzisiaj jeszcze piękniejszy i specjalnie w ramach treningu przeszedłem się mi. do Hawełki po pączki i zostawiam przy Bożence abyście się mogli częstować. Z trzydniowego przeglądu krakowskich cukierni na szczęście nie wszystkich te są najlepsze dlatego z czystym sumieniem Was częstuję :D . Wiosna przyszła szybciutko tylko żeby później nie zrobiło się chłodno tak jak w tamtym roku. Pięknego dnia i całej wiosny :kwiat: :D
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Cygana »

Witam Wszystkich bardzo cieplutko :serce: jak ten dzień dzisiejszy jest, wczoraj po pracy miałam lekarza i u okulisty jeszcze byłam po nowe okularki,tak nie noszę ,w pracy dużo na komputerze ...pracując na trzy zmiany to ja śniadanie i w nocy mam ....Andrzeju chętnie poczestuje się pączkiem ... :kwiat: jutro to będzie dopiero rozpusta .. :lol: :lol:
Na pewno jeszcze będzie chłodno, ale cieszmy się chwilą ...Miłego popołudnia ..... :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj ja już kończę z rozpustą...... od jutra post ale nie ścisły pasek będzie rozluźniony :D :D :D
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Cygana »

Miałam nadzieję że nas więcej tutaj zajrzy... :cry: jakoś smutno w tej naszej kamienicy...Na mnie pora czekałam na zorze polarną i pomimo że niebo jest takie czyste,wszystko można zobaczyć, mały wóz i duży, szkoda że się nie doczekałam, niestety rano wstać muszę...ubolewam :oops: Dobrej nocy Wszystkim życzę... :serce: zaglądajcie :cry:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cygano żeby Ci nie było smutno i nie musiałaś czekać do późna :o :)

https://youtu.be/fVsONlc3OUY
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

U mnie też nic nie było widać.......... choć niebo czyste :)

No to mamy jutro Tłusty Czwartek......... nie wiem czy z rana uda mi się zaglądnąć więc już teraz zostawię coś do połasuchowania :D
Do wyboru...... do koloru........ smacznego :D

Obrazek
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: malgorzatas »

Dzień Dobry :kwiat:
Dziękujemy Bożenko :kwiat: za paczki i ja też dorzucam swoje "poznańskie "pączusie :D i faworki niech jedzą na zdrowie
Miłego i spokojnego dnia życzę ... :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ