Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Przebywałam w tym sanatorium na przełomie stycznia i lutego 2019 roku. Mieszkało nas cztery osoby. Po dwie w pokoju, ze wspólną łazienką. Warunki mieszkaniowe są godne pożałowania.Odrapane niedomykające się drzwi i szafa.W pokoju malutkie szafki nocne. Nie było gdzie położyć ubrań z walizki.Wprawdzie była półka nad szafą, ale na wysokości 2 metrów nad ziemią.Stolik i fotele w pokoju pamiętający lata siedemdziesiąte.Na wyposażeniu tylko odrapane kubki. Czajnik wspólny, na każdym piętrze, na korytarzu. Telewizor śnieżący z lat siedemdziesiątych. Nie było w całym budynku lodówki.W pokojach nie było wewnętrznego telefonu.Posiłki z cateringu, nieurozmaicone. Mało warzyw.Zupa mleczna raz w tygodniu. Ani razu nie otrzymaliśmy na deser, chociaż słodkiej bułki.Jedyną zaletą była miła obsługa rehabilitacyjna.Uważam, że ta nazwa sanatorium powinna być jak najszybciej zmieniona.Ocieniam to sanatorium na dwójkę i nikomu nie polecam.
Moja koleżanka jest tam teraz i nie narzeka ale nie ma dużych wymagań, mówi że jedzenie dobre, w pokoju czysto ubrania trzyma w komodzie (nowa) ale w drugim pokoju nie ma komód i trzeba korzystać z szafy starej na przedpokoju. Ogólnie jest zadowolona ale wg mnie zabiegi są bardzo słabe, nie ma wanien czyli hydromasaży, perełki, cztetrokomorówki, kapieli borowinowych itd.
Zgadza się, niektóre pokoje są urządzone bardziej nowocześnie.Ja nie miałam szczęścia i trafiłam do takiego pokoju jaki opisałam. Nie rozumiem takiej polityki. Dlaczego jedni dostają całkiem schludne pokoje a inni gorsze, przecież płacimy tyle samo.Muszę dodać, że w niektórych łazienkach nie było nawet kaloryfera a był to okres zimowy.Pozdrawiam