Przydział przy numerze coś około 30 do mojego upragnionego Kołobrzegu
WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania
Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania
Przydział przy numerze coś około 30 do mojego upragnionego Kołobrzegu
W pismie ze stycznia 2018 NFZet napisalo mi ze okres oczekiwania 23 miesiące dzis po 13 m-cach mam nr 23400 a startowałem z 65 tysula509 pisze: 05 lut 2019 17:22Witajcie. No właśnie terminy w piśmie...ciekawe, jaki termin podano Jarkowi.peonia1959 pisze: 02 lut 2019 20:06 Jarku , w piśmie z NFZ otrzymałeś numer i przybliżony okres oczekiwania, są pewne odstępstwa ale generalnie w naszym województwie czas oczekiwania to 23/ 24 miesiące. Pozdrawiam
W piśmie, które ja dostałam, był czas oczekiwania ok.21 miesięcy. Składałam w połowie października 2017. Przeglądarka ostatnio idzie pełną parą, po ok.3000 miesięcznie schodzi. Gdyby termin z pisma się utrzymał, wypadnie na lipiec, a w kwietniu weryfikacja po 18 miesiącach.
-
ula509
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 sty 2019 21:30
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
Mam komunikat:
Dzwoniłam do przychodni lekarza rodzinnego i powiedzieli mi, że wszystko sami załatwiają, nic nie muszę robić. Może dlatego, że przypadkiem badania mam zaktualizowane?skierowanie zostało odesłane do lekarza, który je wystawił, ponieważ minął okres 18 miesięcy od daty jego wystawienia. Powodem odesłania jest konieczność aktualizacji i weryfikacji Twojego stanu zdrowia
- juurr
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 sty 2016 11:36
- Staż sanatoryjny: 7
czy może ktoś wie z jakim wyprzedzeniem przydzielane są skierowania ?
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2017 16:54
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 6 razy
-
JankaR
- Super Kuracjusz