Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
w wojskowym będę pierwszy raz mam nadzieję że będzie tak jak piszesz Anula i tego się trzymajmy będziesz przed nami więc liczymy, że zdasz relacje na co się nastawiać
Warunki są spoko.Zależy gdzie trafisz.Ja byłam w budynku Perła.Szału nie ma bo to przed remontem.Inne Koral,Brylant,Turkus,Agat po remoncie.W pokojach podstawowe wyposażenie i.....mała lodóweczka.50zł od osoby za telewizje,Wi-Fi dostępne wszędzie prawie bez "przycięć"bezpłatne.Myślę że nie będziesz żałować pobytu bo tak jak wyżej pisałam, że to my odpowiadamy za atmosferę czy będzie fajnie czy beznadziejnie.
Ja należą do tych zwariowanych osób i nie mam czasu się nudzić mimo problemu z poruszaniem się.
Dziękuje kochana ...ta próba już trwa 4 lata malusie efekty widać choć wg lekarzy to za mało i chcą ciąć po taż 6dlatego coś ten wyjazd staje się niepewny.Ale nie poddam się,walczę ile sił by chodzić no prawie normalnie i zatańczyć bez bólu