Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeszcze czuwa
Nuteczko przyjmuję i oddaję za Halinkę
Margociu no nie mów że nie masz pomysłu na dokończenie ,czas się Moja Droga wybudzić ze snu zimowego
Ja nigdy nie mieszam tylko sprawdzone mnie interesują ...no te różne tam sprawy
Nutka pisze: 01 mar 2019 15:56
Bo my jesteśmy grzeczne i niewybredne ,Bożenko
A nie, dzisiaj ten,....zapach,jutro tamten
My po prostu jesteśmy wierne Jak ta Penelopa
Gosiu......... i jak kijki? Bo mnie się super chodziło
Pożyczę wszystkim dobrego wieczoru i zmykam na serial. Znalazłam coś nowego "Northern Rescue" z Williamem Baldwinem, 10 odcinków. "Po nagłej śmierci żony zawodowy ratownik przenosi się z dziećmi do swojego rodzinnego miasteczka."
Zobaczymy czy warto oglądać