Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja mam dzisiaj miły dzionek
Nie robię niczego co byłoby pożyteczne dla domu i kogoś innego niż ja. Nie gotuję ,nie sprzątam...za to leżę i pachnę Oj jak mi dobrze.
Oj to fakt...nie mam za dużo czasu na takie lenistwo.
Od jutra czeka mnie ciężka praca podczas rehabilitacji.Mam co prawda fajną godzinę,bo będę chodzić na 12.00,więc wyśpię się,przygotuję obiad i całe popołudnie jeszcze dla siebie będę mieć.
No co dziewczyny , co ja mam powiedzieć też nie mam co robić więc siedzę i czekam aż ktoś się odezwie i odpisuję
Obiad był okropny Rosół z makaronem - to było najlepsze a na drugie: zimne ziemniaki, zimna marchewka i zimny kotlet wielkości dziewczęcej dłoni smażony jakieś 3 dni wcześniej.