MOJA MIŁOŚĆ -JAKA POWINNA BYĆ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: MOJA MIŁOŚĆ -JAKA POWINNA BYĆ?

Post autor: eluunia »

Andrzejku bo miłość jest piękna. :serce: . Czasem potrzeba czasu..... by wszystko odbudować, a raczej zbudować na nowo, bo to pewnie będzie nieco inny świat…
I wydaje mi się, że po przeżyciach ... bardziej wspólny…
Wiem, że jeszcze nie raz trzeba będzie być może „zaprzeć się samego siebie”, iść pod prąd własnych uczuć, oczekiwań czy emocji wywołanych urazami i ambicją, żyć ze zranieniami wewnętrznymi…Ale wiem, że jednak warto nie rezygnować z miłości…Warto wspólnie odkrywać, że miłość coraz pełniejsza, bardziej dojrzała, czasem poprzedzona trudnymi decyzjami, jest możliwa…Bo fundamentem tego nowego uczucia jest ta miłość, która kiedyś nas połączyła, i która chociaż gdzieś tam była ukryta, zagrzebana – to jednak wciąż istnieje…podobno prawdziwa miłość zaczyna się dopiero od kochania „na złe” :oops: ..Miłości trzeba się uczyć cierpliwie wciąż od nowa…Ta nauka nigdy się nie kończy…czasem my idziemy na wagary ;) i zapominamy jaka ona piękna ..a ona nam się chowa...... :cry: ale my nie umiemy żyć bez miłości i ją wyciągamy z zakamarków naszej duszy :| :| :)
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Post autor: mariolaa »

Wiek nie chroni przed miłością,
za to miłość przed starością.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Stanę tak pod Twoimi drzwiami...w białej koszulce ,przemokniętej od deszczu,z rozmazanym makijażem i zapłakanymi oczami,i nie czekając aż mi otworzysz,w końcu wykrzyczę jak mi Ciebie brakuje :serce:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

blondi pisze:Stanę tak pod Twoimi drzwiami...w białej koszulce ,przemokniętej od deszczu,z rozmazanym makijażem i zapłakanymi oczami,i nie czekając aż mi otworzysz,w końcu wykrzyczę jak mi Ciebie brakuje :serce:
Cytat czy stwierdzenie FAKTU ? :D
forumowicz

Pozwolisz ,że nie odpowiem na Twoje pytanie ....gdyż ,ponieważ ,obawiam sie że zostaniesz osądzony jako mój adorator :o :shock: ....Tu wszystko jest możliwe ,dociekliwi czego nie wiedzą ,to sobie podowiedzą :!: ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Blondi to Ty o tym nie wiesz :shock: że ludzie nie lubią zakochanych ;) ....bo miłość to taki prywatny bal na który nikt inny nie dostaje zaproszenia tylko te dwie połówki ..a co nie jeden...jedna chciałby .. chciałaby... potańczyć na tym balu a tu zaproszenia nie ma ...mają je tylko główni bohaterowie ....przecież to zamknięta impreza .. :)
forumowicz

Gdy człowiek płacze ,nie oznacza to,że jest słaby,po prostu brakuje mu słów,aby wyrazić ból zjadający go od środka...
forumowicz

blondi pisze:Gdy człowiek płacze ,nie oznacza to,że jest słaby,po prostu brakuje mu słów,aby wyrazić ból zjadający go od środka...
Pięknie Blondi :serce: :serce: A ci którzy tego płaczu nie rozumieją ,niech milczą. :(
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

blondi pisze:Gdy człowiek płacze ,nie oznacza to,że jest słaby,po prostu brakuje mu słów,aby wyrazić ból zjadający go od środka...
.......................
Może TEN Płacz jest niewskazany ,Może To ..troska lub niedoinformowanie brak Rozmowy brak osoby Blisko Ciebie,
sam płacz nie odznaką SŁABOSCI - Wielcy ,Silni Mężni mężczyź PŁACZA
Tylko Idiota nie zrozumie Placzacego.
Jest kilka wydarzeń nawet dzis ,które kolejny RAZ widze ,że łza z oczu leje się .
Jest kilka Filmow czy też faktów i ilekroc są Powtarzają Płaczę lub MOCNO sie wzruszam jak maluszek ,ktoremu zabrano zabawkę .
Co zas bólu sie tyczy jest bardzo podobnie,
Wszak Blondi to temat o ...TWOJEJ MILOŚCI jak i każdego z NAS,
Musisz mysleć POZYTYWNIE :kwiat:
forumowicz

kruszynka pisze:
Pięknie Blondi :serce: :serce: A ci którzy tego płaczu nie rozumieją ,niech milczą. :(
..Niech zamilczą :!: ...i tak swego dopieli....
Zablokowany