Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie, jadę do sanatorium w Stróżach im. ojca Pio od 18.03.2019. Ktoś z Was jedzie w tym terminie? może jedzie ktoś z Zagłębia?Byłoby super. A kto był, niech napisze jak tam jest, bo opinie na forum są bardzo niepochlebne.
Joanna65 pisze: 01 mar 2019 15:33
Witajcie, jadę do sanatorium w Stróżach im. ojca Pio od 18.03.2019. Ktoś z Was jedzie w tym terminie? może jedzie ktoś z Zagłębia?Byłoby super. A kto był, niech napisze jak tam jest, bo opinie na forum są bardzo niepochlebne.
Cześć wszystkim wyjeżdżającym do sanatorium Stróże od 18 marca ja jadę 12kwietnia zmieniam wasz turnus jadę już 3 raz naprawdę nie ma problemu dobre towarzystwo i można miło spędzić czas jedzenie urozmaicone rehabilitanci super można z nimi wszystko sobie ustalić a teren wokół na tyleurozmaicony że można śmiało pospacerować a co do imprez to wszystko z głową można zorganizować Moje towarzystwo bawiło się super Jako rekomendacja niech będzie to że jak będzie możliwe to za rok znowu pojadę. Pozdrawiam serdecznie udanego wypoczynku
Witam. Ja jadę na turnus 18 marca do Stróże. Jestem z Będzina i jadę autem, więc mogę zabrać, miejsce mam. Jeszcze jedna pani jedzie ze Mną autem do Stróże.
Witam. Zabiera się pani z Nami autem na turnus do Stróże 18 marca? Jadę z Będzina, po drodze jeszcze odbierzemy panią z Rudy Śląskiej. Jeśli tak proszę napisać adres i będziemy w kontakcie