Tajemnica kobiety !
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Tajemnica kobiety !
- mario63
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2013 12:52
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 9
I jest bardzo prosta: kobiety nie mają teściowych i rzadziej przez to mają problemy z sercem!...
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowano: 26 razy
Many........zobacz jak chcesz to i umiesz pięknie napisaćmany pisze:Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Jak to nie mają teściowych ,a ukochana mamusia męża to ktomario63 pisze:Największa tajemnica kobiet w historii ludzkości rozwiązana!!!!...
I jest bardzo prosta: kobiety nie mają teściowych i rzadziej przez to mają problemy z sercem!...
Wiesz Mix , z drugiej strony też coś takiego występuje .mix pisze:Od dłuższego już czasu w tej luźnej sekwencji pojawiają się różnej maści tematy miłosne. Są to popisy facetów starających się zdobyć przychylność kobietek z forum i odwrotnie. Skuteczność tych prób jest różna i zależy od doświadczenia, śmiałości i kultury osobistej forumowiczów. Niewątpliwie bardziej inteligentne w tych zmaganiach są kobietki...,no bo jak by mogło być inaczej. Proponuję odważnym facetom podzielić się wiedzą i wskazówkami; jak zgłębić tajemnicę kobiet..., wejść w ich świat oczekiwań, pragnień...itd.
Że kobietki mają dla mężczyzn swoją "tajemnice" , niespodziankę i do końca nie zdają sobie z tego sprawę , że tak mają i mogą z tego korzystać .
A mają , taką subtelną atrakcję - przynętę taką , "aromatyczną przyprawę" dla nas facetów i w połączeniu z urokiem osobistym , mogą sprawić , że jesteśmy "ugotowani" .
A jest to połowa "drogi" między "własnymi pełniami księżyca"
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
okazuje się piękną, ale nic nie wartą fatamorganą…
Dostrzegłam źródełko…...myślę sobie ...I wiesz, tylko dostrzegłam bo do tej pory czuję gorzki smak tej wody
Człowiek daje się odkryć, zrzuca z siebie maskę i ukazuje się taki, jaki jest naprawdę…i myślę..." być w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie" ...to moja tajemnica