Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
barbara66 pisze: 07 mar 2019 10:10
Witajcie,
przed chwilą dzwoniła bardzo miła pani z NFZ-tu z pytaniem czy mogłabym wyjechać do sanatorium 14 marca , czyli od czasu złożenia wniosku ok. 14 miesięcy . Mój nr w przeglądarce obecnie to 1238.
Witaj barbara 66 widać że masz farta przy numerze 1238 dzwonią z funduszu brawo u mnie przed chwilą sprawdzałem pozostało tylko 638 numerków jak pisałem wcześniej spodziewam się przydziału koniec marca początek kwietnia
Już mam przydział /w przeglądarce/.....19 maja Wieniec Zdrój ul Brzozowa 1.....nie wiem czy mam się cieszyć czy polować na zwroty. Opinie o tym "uzdrowisku" są sprzeczne, ponadto dojazd z Lublina fatalny. Po cichu liczyłam na morze.
lubelanka64 pisze: 07 mar 2019 16:32
Już mam przydział /w przeglądarce/.....19 maja Wieniec Zdrój ul Brzozowa 1.....nie wiem czy mam się cieszyć czy polować na zwroty. Opinie o tym "uzdrowisku" są sprzeczne, ponadto dojazd z Lublina fatalny. Po cichu liczyłam na morze.
lubelanko 64 przy jakim numerku dostałaś skierowanie pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku
lubelanka64 pisze: 07 mar 2019 17:09
Wojtek wczoraj miałam 735 a dzisiaj przydział
Na dzień dzisiejszy pozostało 436 numerków więc czekam
Witam wszystkich oczekujących pozostało tylko aż tylko 435 numerków więc od 07- 03 do dnia dzisiejszego spadek o jeden numerek sporo więc czekam cierpliwie pozdrawiam