WIENIEC ZDROJ 11 marca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gość

Re: WIENIEC ZDROJ 11 marca

Post autor: Gość »

Ricolo to nie tak do końca jak mówisz. GELEK się nie odzywa bo tam gdzie On jest zakwaterowany w Jutrzence jest słaby zasięg i trzeba mieć dobry telefon i dobrą sieć aby się połączyć. Ja na szczęście spełniam oba te warunki i nie mam problemu nawet tam w piwnicy gdzie jak mówią że jest martwe pole. Odezwij się. Serdecznie Cię pozdrawiam i czekam tylko nie wiem jak Cię znajdę skoro nie dałeś żadnych namiarów 🤔
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

Witaj YSY1 nr. tel .wysle na priv ,mam pytanie czy brac szlafrok????.Pozdrawiam
Buntownik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 lis 2018 02:03
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Buntownik »

jak bedziesz korzystala z zabiegow mokrych lub samego basenu to wez szlafrok ze soba,do tego ze dwa ręczniki-w pokoju dadza ci 1 recznik wymieniany raz w tygodniu.Pamietaj na 1 wizycie u lekarza by zagadac o diete lekkostrawna lub cukrzycowa.
Gość

Post autor: Gość »

Buntownik a jaka to różnica jaka dieta :?: :? :shock: Przecież wszystkim dają to samo :? :shock: Wiem bo tu akurat jestem :!: :(
Buntownik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Mięso masz gotowane-nie smazone,inne zupy,a cukrzycy dostaja bonusy tam gdzie karty odbijasz serki,jogurty,owoce-mała rzecz,a cieszy.Pozdrów Gelka-chłopak miał niezbyt fajny początek turnusu o ile dzis nie wyjechal.Zaraz nfz przyjezdza do Wieńca.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ysy1 pisze: 10 mar 2019 23:06 Buntownik a jaka to różnica jaka dieta :?: :? :shock: Przecież wszystkim dają to samo :? :shock: Wiem bo tu akurat jestem :!: :(
Witam,jutro przyjeżdżam do Wieńca Zdroju,nie wiem jak się odnajdę w tym wielkim "molochu"czy poznamy się?ale myślę,że gdzieś będziemy się mijać nie znając się na żywo. :kwiat:
Buntownik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ja to już byłem w Jutrzence to tylko mogę napisać swoje przemyślenia na temat swojego pobytu tam.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Buntownik opisz swoje spostrzeżenia po pobycie w Jutrzence. Najlepiej w dziale opis pobytu. Kilka osób z forum tam się wybiera i na pewno Twoje wrażenia będą pomocne. Pozdrawiam
Buntownik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Z chęcią napiszę tylko chwilowo narzekam na brak weny.

Jak masz jakieś pytania napisz tutaj a ja je napisze w temacie o Jutrzence.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Buntownik, nie proszę Cię o wiersz a o rzetelny opis sanatorium. Mnie interesuje, który budynek ma najgorsze warunki lokalowe /mały, ciemny brudny pokój, stare niewygodne łóżko, brak łazienki i balkonu itp/ abym mogła uniknąć w nim zakwaterowania. Wyposażenie pokoi w podstawowe urządzenia tj czajnik, zastawa, suszarka, lampka, ręczniki, szlafrok. Możliwość zakupu podstawowych artykułów tj woda, piwo, owoce, kawa /jest kilka sklepów czy jeden i jak kształtują się ceny/. Nie ukrywam, że wolę wydać pieniądze na dodatkowe przyjemności np. grotę solną niż przepłacać w sklepie. O zabiegi i wyżywienie nie pytam, chociaż jestem ciekawa czy okłady borowinowe są zawijane czy tylko plastry. Jeżeli możesz to proszę zamieść swój opis. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ