Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Danuta1968, będzie dobrze . Życzę Ci ładnej pogody, fajnego towarzystwa no i co najważniejsze dobrych zabiegów. Jak już tam trochę pobędziesz , napisz jak Ci tam , jakie warunki, zabiegi itp. Ja rozpoczynam turnus od 11.04. Pozdrowionka
Benia1969 pisze: 13 mar 2019 09:08
Witajcie. Ciekawe dlaczego każdy kto trafi do AMER POL do Polańczyka przestaje się odzywać. Jest tak dobrze czy???. Ciekawe czy Nas też tak zamuruje
Witam...byłem 4 latka temu w AMER-POLU ......żeby coś napisać trzeba było schodzić do kawiarenki na dole lub na korytarzu nad pokojami biurowymi....w pokoju nie miałem zasiegu.....koleżankom nie chce się szukać .....Z resztą na zabiegi trzeba było biegać po piętrach ...a na basen wozili autobusem.....
Potwierdzam lapin ,wszystko OK ,też właśnie wróciłam....ale na basen do Skalnego chodziliśmy pieszo,kazimierz1.Poza tym spoko,jedzonko smaczne,pokoje czyste,zabiegi,no cóż na miarę możliwości sponsora czyt.ZUS-u lub NFZ.