Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka
u mnie dzisiaj 13944
Przybliżony czas oczekiwania na leczenie uzdrowiskowe (w miesiącach) od daty oceny skierowania: 31 miesięcy od 11.2016
to faktycznie może w wakacje podaję
barsta pisze: 12 mar 2019 12:18
Czy przypadkiem kiedyś nie liczyli od daty wpływu wniosku do nfz?
Tak kiedyś liczono od daty wpływu do oddziału NFZ .A teraz do tego dodali jeszcze 1 miesiąc +12 miesięcy od powrotu z sanatorium +31 teraz toi tak daje 44 mc oczekiwania
natiic pisze: 12 mar 2019 11:31
Hejka
u mnie dzisiaj 13944
Przybliżony czas oczekiwania na leczenie uzdrowiskowe (w miesiącach) od daty oceny skierowania: 31 miesięcy od 11.2016
Hejka
Natiic jedziemy prawie na tym samym wózku z numerkami to i może w tym samym terminie pojedziemy
natiic pisze: 12 mar 2019 11:31
Hejka
u mnie dzisiaj 13944
Hejka
Natiic jedziemy prawie na tym samym wózku z numerkami to i może w tym samym terminie pojedziemy
hej szansa jest zawsze
a co miałaś na skierowaniu przy weryfikacji? u mnie podobno był Ustroń
Benek pisze: 12 mar 2019 19:39
Witam forumowiczow. U mnie numer w kolejce 102tys. 647 od pazdziernika 2018r
Witaj Benek.
Kto wie, czy nie okażesz się u nas Matuzalemem ...
Ale przeżyjesz i na kurację pojedziesz.
Prawdopodobnie szybciej niż wcześniej urodzeni.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...