Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ty się tak nie ciesz tylko powoli pakuj się hm i przemyśl co zabrać ze sobą jak i szpital ma być a tak poważnie mam obawy Anula coś za bardzo zmieniła się i zostanie z nami jeszcze
Szpital już wybrałam Anula potwierdza że dobry wybór chyba z pakowaniem poczekam na ostatnią chwilę nie mogę się zdecydować letnie czy zimowe rzeczy pakować
Smerfetka na pewno zabierz kurtkę z kapturem w miarę ciepłą,czapkę.jest zimno i wieje.wieczorem do -2 a zabiegi osłabiają to odczówasz zimno bardziej.Weź sobie tu po obiekcie lekkie rzeczy bo jest ciepło,w pokojach też a ze wszystko na miejscu to tylko co na wyjście.Do kawiarni chodzę łącznikiem i na duży basen również.Lecę na zabiegi dalej i pozdrawiam serdecznie