Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich,
mój nr to 844, im bliżej do celu tym bardziej robię się niecierpliwa. Niestety ZUS przystopował. Kiedy przyspieszy?
Wojtek11 jaki masz profil leczenia, mój to reumatologia.
Pozdrawiam
barbara66 pisze: 12 mar 2019 08:33
Witam wszystkich,
mój nr to 844, im bliżej do celu tym bardziej robię się niecierpliwa. Niestety ZUS przystopował. Kiedy przyspieszy?
Wojtek11 jaki masz profil leczenia, mój to reumatologia.
Pozdrawiam
Witaj barbaro66 profil taki sam reumatologia więc czekamy
Atina pisze: 12 mar 2019 10:59
Wojtek lada dzień po niedzieli przydział
Może w to samo miejsce
Życzę dobrego miejsca
Dzięki Atina tak jak pisałem spodziewam się skierowania na przełomie marca - kwietnia może w to samo miejsce aby nie Kołobrzeg byłem tam 3 razy z rzędu na razie mam dosyć pozdrawiam