Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Faktycznie chyba porozmawiam z Rodzicami Marty aby wywarli wpływ na i kryteria zmienili .
W pierwszym programie była mocna Ekipa z Mazowsza ..może teraz wypadałoby zaprosić ekipę z okręgu gdzie czeka się najdłużej
Wszak Panna Marta do podstawówki chodziła na katowicką Koszutkę
Darku - zróbmy tutaj casting na partnera dla naszej ulubionej Pani Redaktor skoro jest możliwość dojścia do niej przez rodziców Będzie łatwiej niż szukać i biegać po korytarzach na Woronicza
Jak to jest z tymi osobami, które wymieniacie?
Czy mogą obecni uczestnicy brać ponownie udział w drugiej edycji? Niestety, nie znam treści regulaminu tego programu.
malgorzatas pisze: 11 mar 2019 11:25
Gdzieś słyszałam że jest Casting do drugiej edycji....można się zgłaszać...
Najlepiej zajrzeć na oficjalny profil programu na Fb. Są tam podane wymagania wobec kandydatów oraz adres mailowy, na który należy wysłać informacje o sobie wraz ze zdjęciem
Oczywiście to jest tylko wstępny etap selekcji.
Czy są tu zainteresowani tą informacją?
Ja kibicowałam Małgorzacie i Markowi,.. i zdanie niestety zmieniłam... Prawdę mówią jak mówią:" nie chwal dnia przed zachodem słońca"...Obecnie moim faworytem jest Ryszard rowerzysta... a z pań: Teresa, Asia, Walentyna..