Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zaczynamy odliczanie tzn. start treningu cierpliwości
orientacyjny czas rehabilitacji czerwiec 2020 rok
i to mi pasi ponieważ nie koliduje ze stałymi ,,wyskokami"
...no chyba żartujesz z Tobą
chyba , że ok 6-tej będziesz robił kawunię
Podpowiedz gdzie mamy jechać ...nie znam preferencji lubelskiego NFZ ...po dobrej zmianie …kiedyś jeździło się …ho ho ho …a teraz mają taki przywilej tylko inni
Może mnie przyjmiecie do Waszej trójki. Ja w przeciwieństwie do Jana wstaję przed 6 i zaczynam dzień od kawy. Nie mam problemu z robieniem dodatkowych kaw. Nawet ze śmietanką.