Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Selene!
Ty już chyba na walizkach
Życzę Ci fantastycznego wypoczynku ,miłego towarzystwa.
Jak będziesz w winnicy zbyt mocno nie degustuj
Jeszcze raz miłego wypoczynku i po powrocie uchyl rąbka tajemnicy gdzie byłaś i co widziałaś.
Pozdrawiam cieplutko
Aneczo Andrzeju Violet
Bardzo, bardzo dziękuję Jestem w trakcie... dopychania tudzież... deptania
Aneczko przez dwa dni będę narzeczoną Bachusa 11 i 12 września jest festiwal wina i mnóstwo atrakcji z tym związanych
Będę o Was myśleć i zamelduję się po powrocie
Padwa i Werona- zaliczone Basen party na....dachu też wieczór Włoski pewnie już się zaczął- mnóstwo dobrego wina i.....makaronu Pozdrowienia od Selene a skąd to chyba Wiecie Pozdrowiłem ale tego wina jeszcze nie wypiłem