Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam .jestem nowa w tym gronie .dziś dostałam nowy nr po weryfikacji 26919 jestem przerażona ta kolejka. Czy może ktoś wie ile osób schodzi z kolejki miesiecznie
Mam zaplanowany urlop mniej wiecej.
Witaj
Suma sumarum średnio miesięcznie znika od 3500 do 4500 numerków Przybliżony czas oczekiwania na leczenie uzdrowiskowe (w miesiącach) od daty oceny skierowania: to 31 mc
Na koniec dnia już numer był 25704 .tak liczyłam 30 miesięcy od złożenia ,ale inaczej to teraz liczą ,i piszę że już 31 m-cy miałam planowany na sierpien-wrzesien,teraz zobaczymy i czekamy.
Ulkatra pisze: 14 mar 2019 10:57
jestem nowa w tym gronie .dziś dostałam nowy nr po weryfikacji 26919.
To pewnikiem jako nowicjuszka nie wiedziałaś, że podczas weryfikacji tzn. gdy papiery są przychodni można uzyskać informację, jaką miejscowość kuracyjną wybrał dla Ciebie lekarz balneolog z funduszu zwanego narodowym.
Jeśli faktycznie przegapiłaś ten moment to niepewność destynacji będzie Cię nękać przez dobre pół roku.
Ale w naszym towarzystwie będzie śmieszniej czyli weselej.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...