Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lekarz wypisujący skierowanie na leczenie sanatoryjne sugeruje miejsce . Ale to lekarz balneolog decyduje w 90% gdzie pojedziesz? Możesz zadzwonić jak sugeruje jacky6 do NFZ i dowiesz się jaką lekarz balneolog wpisał miejscowość Oby to był Twój Kołobrzeg czego życzę
Jestem ciekawa czy jest tu wśród nas ktoś kto miał przydział ze Śląskiego NFZ nad morze
Oczywiście bardzo wszystkim życzę aby mieli przydziały do miejsc wymarzonych
zbiibri pisze: 15 mar 2019 13:22
Jestem ciekawa czy jest tu wśród nas ktoś kto miał przydział ze Śląskiego NFZ nad morze
Kilka postów wcześniej Ulkatra napisała, że dostała Kołobrzeg.
zbiibri pisze: 15 mar 2019 13:22
Kilka postów wcześniej Ulkatra napisała, że dostała Kołobrzeg.
Barysta lekarz powiedział jej że wpisano w skierowaniu Kołobrzeg ale nie ma jeszcze przydziału
"Lekarz powiedział ,że wpisano w skierowaniu Kołobrzeg" tak napisała Ulkatra i dla mnie znaczy to, że lekarz w przychodni powiedział w czasie weryfikacji, że lekarz balneolog w nfz wpisał Kołobrzeg.
Hej ,hej wystukało mi 4830. Czy to jeszcze odległy czas ,czy załapie na majówkę? Przy weryfikacji podejrzałem ,ze Dąbki .Może ktoś w tym czasie też trafił na ten kierunek? Jadę samochodem ,chętnie kogoś zabiorę.Pozdrawiam.