Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam wszystkich. Byłem 7 raz w sanatorium. Czytając przed wyjazdem opinie na temat tego sanatorium myślałem i to nie tylko ja, że te opinie to sprawka konkurencji, ale niestety rzeczywistość tylko to potwierdziła. Tak jak w przypadku wcześniejszych opinii również moja ocena nie należy do pochlebnych. Poza położeniem i super personelem (bez pani dyrektor) nie da się znaleźć plusów. Pani dyrektor, która swoim zachowaniem ( brak odpowiedzi dzień dobry, wrzaskiem do personelu przy kuracjuszach próbuje przedstawić swoje racje, czysty mobbing, bardzo niegrzeczna dla kuracjuszy) psuje opinię całej placówce. Obiekt z zewnątrz ok, ale po przekroczeniu progu uderza w człowieka wspomnienie lat 80. Komuna w najczystym wydaniu. Pokoje i lazienki pozostawiają wiele do życzenia. Sprzątane bardzo pobieżnie. Szok i niedowierzanie, że tak może być. Zabiegi tylko między godziną 12-20. Kolejne na plus to względnie wyposażona baza zabiegowa, (bez basenu) ten ok 200m w innym obiekcie. I oczywiście towarzystwo, które spotkałem i z którym dzieliliśmy tą niedolę. Nie polecam. Pozdrawiam Sławek
Widzę, że nie tylko ja mam negatywną opinię o tym sanatorium. Jeżeli chodzi o NFZ - śląskie, to oni twierdzą, że podpisali umowę z podkarpackim i należy kierować skargi do nich.
Ja jutro mam zamiar zawiadomić odpowiednie służy o warunkach w tym senatorium- sanepid, straż pożarną oraz urzad wojewódzki. Warunki tragiczne brud,pleśń i straszna arogancja osoby kierujące tą jednostką. Dostawione trzecie lozko do pokoju 3 na 3 metry. Trzecie lozko pod parapetem, lampka nocna przymocowana do rurek z centralnego ogrzewamia, przez ciasnote brak dostepu do otwierania szafek nocnych, kable na wierzchu. Brak empati że strony dyrektorki. Jeśli ktoś dochodzi swoich praw to wzywa na kuracjuszy policję ( taka sytuacja była w zeszłym tyg). Dziwi mnie gdzie są organy sprawujące kontrę ? Przecież od lat na forach internetowych ta Pani ma bardzo zle opinie !!! Nie ma mozliwosci wkleić zdjęć,szkoda bo warte są obejrzenia.