Aniu oczywiście miałam. Wczoraj minęło dokładnie 24 miesiące od rejestracji. Ale dodzwonić się nie można. Pozatym zwroty są nie dla mnie. Nie ma szansy aby dostać urlop informując o tym 3 dni przed. Na 3 tygodnie na dodatek. Ale gdybym mogła dokonać samodzielnie jakiegokolwiek wyboru byłabym bardzo szczęśliwa.Anna2 pisze: 15 mar 2019 13:05 Florka a może przesunie się jeszcze na styczeń i nie bedzie źle, ale próbuj na zwroty. Miałaś juz weryfikację?
Dolnośląski Oddział NFZ
-
forumowicz
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
-
forumowicz
Hipkuhipek pisze: 15 mar 2019 13:39 Witajcie.
W tym roku kolejka nieco przyśpieszyła.
W/g średniej z całego okresu przewidywany czas oczekiwania wychodzi mnie 33 miesiące,a w/g średniej z tego roku już tylko 22 miesiące.
Jak już wcześniej wspomniałem jeżeli ta tendencja się utrzyma to Florka w październiku pakuj walizki.
Jeżeli moje przewidywania się nie sprawdzą to kawa ciacho jest po mojej stronie.
Pozdrawiam
Hipek
Z przyjemnością. Może odbędzie się kolejne forumowe spotkanie we Wrocławiu. Trzymaj kciuki.
- rozantka
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 mar 2013 14:27
- Oddział NFZ: Dolnośląski
Dziewczyny Anna 2 i Florka oby się spełniło i żebym dostała jakieś możliwe miejsce.
Mój termin miał być na listopad 2018. Tyle się przesuneło i bardzo dobrze ,bo ja też niechętnie bym jechała w listopadzie.
Ale jestem dobrej myśli . Mam na dzisiaj 590 numer.
W przyszłym tygodniu albo będę skakać z radości albo płakać. W 2016 byłam w Ciechocinku ze zwrotów w czerwcu. bo miałam pażdziernik Duszniki i nie bardzo byłam zadowolona z tego sanatorium,
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
-
Elzbietka55
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2018 22:33
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękowano: 1 raz
-
Elzbietka55
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2018 22:33
- Podziękowano: 1 raz
Florka u mnie też średnio ze zwrotami, a tak w ogóle to też mam ograniczenia datowe co do wyjazdów, najlepiej dla mnie wyjazd to po 10-tym każdego m-ca. I tak 2 razy byłam raz od 11 marca a raz od 11 maja. Przy weryfikacji dołaczyłam poprzednio prośbę , aby ze względów zawodowych dostać sanatorium po 10 -tym a przynajmniej po 7-mym dniu miesiąca.
- bozenka422
- Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2015 09:38
- rozantka
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 mar 2013 14:27
ja już czekam 32 miesiąc i na dzisiaj mam 440 numer.
Ciekawe gdzie mnie "rzucą" i kiedy.
Pozdrawiam oczekujących.