Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jest przydział nad morze u Julo2019. Co prawda ostatecznej decyzji jeszcze nie dostał, ale przeważnie sprawdza się to, co można podpatrzyć na skierowaniu podczas weryfikacji. Ja wciąż czekam na weryfikację, spadłam poniżej 39000, ale jeszcze długa droga przede mną. Pozdrawiam Wszystkich, a szczególnie Tych na "wylocie",życzę ciekawych przydziałów.
Goczałkowice nie są złe tylko pod względem zabiegów,bo reszta to nie bardzo Też byłem w Goczałkowicach na sanatorium i na sobotę i niedzielę jeździłem do domu by pojeść bo jedzenie było nie wystarczające do przeżycia
Zabiegi w Gołych czałkowicach na max ocenie.
Żarełko - dało się przeżyć.
Zakwaterowanie to już totalne dno. To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Witajcie
Ja podobno dostanę Goczałkowice, chyba za karę. Marzyło mi się morze a tu jakbym się uparła pieszo dotrę - 25 km od domu. Pozdrawiam oczekujących