Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja będę na wcześniejszym turnusie, który skończy się 19 sierpnia. Liczę na dobrą pogodę . Póki co nie znalazłam wpisu kogoś kto będzie na moim turnusie. Liczę, że ktoś się odezwie więc nie traćmy nadzieji. Bedzie ok.
Witam!
Nie musisz się martwić ze będziesz sama ja też mam ten sam termin w Jantarze i już potwierdzony to w najgorszym układzie już będziemy we dwoje.
Ale jeszcze dużo czasu, oby była tylko pogoda i fajne towarzystwo
Pozdrawiam
Pomocny to super mamy jeszcze 5 miesięcy na zebranie super ekipy pogoda na pewno będzie, tylko jeszcze nie wiemy jaka. Najważniejsza jest pogoda ducha a tej mi nie brak
Masz rację pogody ducha i u mnie też nie powinno zabraknąć Chcę jeszcze dodać że tak jak i Ty planuję wyjazd dzień wcześniej. Więc rozpoznanie będziemy robić już od 19tego. Już jestem zadowolony. Pozdrawiam