Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
aby i swój kamyczek dołożyć powiem ,ze nie dowozi do samej Biaweny. Jestem w Biawenie i przy wejściu do windy wisi tablica korkowa a na niej ogłoszenie ,że autobusy firmy Vojager podjeżdżają tylko do Beskidu i IZC . Myślę ,że już w tej kwestii wszystko się wyjaśniło. pozdrawiam z Wysowej
Tak też pisałem w pierwszej poście ale olał go. Maruda już skończyła swój pobyt,czerwonego dywanu nie doczekał więc koniec temata.
Udanej rehabilitacji życzę Sztani
A jeśli masz z nią jakieś zajęcia to proszę pozdrowić fizjo Anne K. (Jak powiesz że pozdrawia hanys to będzie wiedzieć )
A ja dziękuję atibiotick za opinię. Jeśli dostałabym teraz Wysową to wiem, że muszę zadzwonić dopytać o szczegóły, wysłać bagaż lub zorganizować sobie w inny sposób łatwiejszy dojazd . Wcześniej takiej wiedzy nie miałam.
A Tobie Sztani doskonałej rehabilitacji i całego pobytu życzę . Wszystkich pozdrawiam
Dziękuję Wszystkim . Posiłki wystarczające ,Jedna pani ma nawet dietę bezglutenową . Jest ich w sumie 6 (diet) Nie chcę za bardzo tu się rozpisywać bo zamierzam napisać szerszą opinię .Chętnie odpowiem na pytania. Pozdrawiam