Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Musiałem dosadzić na chybcika, bo gdybym obciął zdjęcie byłoby zdeformowane.
Dla bywalców tego uzdrowiska miejsce charakterystyczne, więc zasłoniłem kawałek.
To oryginał. Chciałem zasłonić punkt PTTK. Krytego mostu tu prawie nie widać.
Od pani mieszkającej w tym domu usłyszałem też, że nazywano go "Tadeusz".
Ooooooooooooo............ nowa zagadka.... ....... ale dla mnie czarna magia
Pierwszy rzut oka, to myśl.... jakaś budowla nad rzeką Tabor w Rymanowie, ale przecież przeszłam tamtędy kilka razy i czegoś takiego nie widziałam. Ta dróżka mnie zmyliła, ale jednak to nie ta. Za bardzo wysłużona. W Rymanowie porządny chodnik.
No to pasuję............ nie wiem gdzie i co
Przepraszam wszystkich, biorących udział w zabawie, za to opóźnienie.
Z przyczyn ode mnie niezależnych nie mogłem być tutaj wcześniej.
A to podpowiedź do mojej zagadki czyli budynek w całej okazałości.