Ciechocinek - SANVIT aktualnie ?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kamila
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2011 10:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Ciechocinek - SANVIT aktualnie ?

Post autor: kamila »

Czy może ktoś był tam ostatnio ?
Proszę o opinie .
kamila
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Re: Ciechocinek - SANVIT aktualnie ?

Czy ktoś w ostatnim roku przebywał tam na turnusie z nfz ?
Mrowka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lip 2013 16:06

Post autor: Mrowka »

Witam
Byłem w Sanvicie w styczniu tego roku wszystko było ok.Zabiegi w obiekcie włącznie z basenem solankowym,,kuchnia super,parking przed ośrodkiem.Z ulicy Staszica wszędzie blisko ,a w Ciechocinku jest wiele atrakcyjnych miejsc które warto odwiedzić .
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu
kamila
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Bardzo dziękuję :).
Cieszę się ,że wszystko jest na miejscu , tylko zastanawiam się cały czas ,co można robić w Ciechocinku póżną jesienią . Latem to można jeszcze spacerować i podziwiać dywany kwiatowe ....:)
Wiadomo , chodzenie na "balety" to inna kwestia , to jest tylko dodatkowy zabieg :)
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Kochani :kwiat: a może ktoś napisze uaktualnienie na temat SANVITU :?: :)
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2014 19:57
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Mika70 »

Selene pisze:Kochani :kwiat: a może ktoś napisze uaktualnienie na temat SANVITU :?: :)
no właśnie , przydałoby sie odswiezyc temat :D
Mrowka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

W SANVICIE w Ciechocinku byłem w kwietniu tego roku,był to mój kolejny pobyt /wcześniej byłem we wszystkich porach roku/,
i jak zawsze wróciłem w pełni usatysfakcjonowany /wszystko jest tak jak opisałem we wcześniejszym poście / . Mika możesz mi wierzyć w Ciechocinku jest wiele atrakcji i nie obawiaj się ani jesiennej pogody , ani nudy . W Ciechocinku nie można się nudzić. .Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję ci za opinię :) na pewno mi pomogła a wręcz utwierdziła mnie w przekonaniu ,że jade tam :) hihi
Powiedz mi jeszcze bo w ofercie widziałam ,że tam jest jakis Biały domek i jakiś jeszcze jeden ( nie pamietam nazwy) czy to nalezy do tego osrodka ?

pozdrawiam :)
Mrowka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Mika 70 ,
Tak zarówno Biały Domek jak i Qvo Vadis należą do Sanvitu ,są tam tylko pokoje, na posiłki i zabiegi trzeba przejść do budynku głównego czyli Sanvitu - około 70 no może 90 metrów .Jakie są tam warunki nie wiem /w ofercie podają że w Qvo Vadis są jedynki i dwójki/. Latem spacerek do sama przyjemność ,ale jesienią i zimą kuracjusze bardzo narzekali .Mika więcej informacji znajdziesz na stronie Sanvitu .Jeżeli będziesz miała jeszcze jakieś pytania to chętnie w miarę moich możliwości odpowiem .Nie wiem czy wiesz ale z dojazdem z Dolnego Śląska do Ciechocinka też nie jest łatwo. Życzę miłego pobytu i dobrych zabiegów.
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj mrowka :)
Dziękuję za tak obszerny opis na temat tego Ośrodka , ogladałam ich stronkę i ludzie pisali ,że w tych domkach to gorsze warunki niż w budynku głównym .Myślę sobie ,że jak ładnie poprosze to może dostane w tym głównym bydynku :D .Mam zamiar jechac dzień wcześniej bo mam turnus od poniedziałku a chce sie wybrać już w niedziele , jak myślisz ?
możesz pisac do mnie PW jak chcesz :)

pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ