Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Chcialabym dowiedzieć się o warunkach w tym sanatorium, przede wszystkim o zabiegach na jakim są poziomie. Wyjeżdżam na skierowani z ZUS i każda informacja będzie dla mnie istotna, w końcu spędzę tam 24dni
Jest bardzo dużo informacji o Pawilonie III. Zusowskie leczenie jest tam od niedawna,wcześniej było w Pawilonie II.Znajdziesz wiele informacji o zabiegach jak przeszukasz forum.Powodzenia w czytaniu.
Witam. Dzięki. Rzeczywiście trochę poszperalam po forum i mam jakieś pojęcie o tym miejscu Raz jeszcze dziękuję za wskazówki. A może ktoś w tym terminie również wyjeżdża do tego sanatorium?
Pozdrawiam
Witam. Co prawda termin jeszcze odległy ale może już ktoś wie czy w tym czasie tam się wybiera. I jaki jest tam dojazd jak już dojedzie się do Wrocławia lub Kłodzka, bo te połączenia najczęściej się zmieniają i najtrudniej je znaleźć w necie.
Pozdrawiam
Witam ja też jadę do Lądka pawilon 3 w tym terminie. Przejrzałam forum i dalej mam wiele pytań, gdyż znalazłam kilka sprzecznych informacji. Ponoć po remoncie wiele się tam zmieniło, ale dominują relacje z przed lat. Zobaczymy na miejscu chyba, że napisze ktoś kto niedawno wrócił
Witam. Tak, na forach informacje różnią się czasami, tym bardziej, że pochodzą z różnych okresów i najlepiej gdyby odezwał się ktoś, kto był tam niedawno. Dobrze wiedzieć coś o miejscu w które się jedzie. Pozdrawiam