Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
W 1981 roku kilku znanych muzyków założyło zespół odbiegający od Ich dotychczasowych dokonań .Stworzyli jednak grupę która na stałe zapisała się w pamięci wielu słuchaczy.Zarzucano Im zbyt popowe podejście do Rocka ,ale Panowie świetnie się bawili a ja między innymi czerpałem z tego wiele radości
To ja zagram razem z zespołem Toto, który został założony w 1977 roku, mniej więcej w tym samym czasie co Asia.
I choć w 208 roku grupa zakończyła swoją działalność, to 2 lata później znów się połączyli, by odbyć trasę koncertową po Europie. Zagrali wówczas 8 koncertów, na rzecz chorego na stwardnienie zanikowe boczne Mike'a Porcaro, byłego basisty zespołu Toto.