Jeśli na skierowaniu napisali Ci „23 Szpital bla, bla bla” to będziesz mieszkał w pojedynce ale w piwnicy obok kotłowni, jest ciepło i zacisznie a 2-Jadwigi robią masarze
Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.
Re: Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.
Jeśli na skierowaniu napisali Ci „23 Szpital bla, bla bla” to będziesz mieszkał w pojedynce ale w piwnicy obok kotłowni, jest ciepło i zacisznie a 2-Jadwigi robią masarze
Domyślam się, że to dowcip.misio pisze:Witaj lope
Jeśli na skierowaniu napisali Ci „23 Szpital bla, bla bla” to będziesz mieszkał w pojedynce ale w piwnicy obok kotłowni, jest ciepło i zacisznie a 2-Jadwigi robią masarze![]()
![]()
Mimo wszystko współczuję.
pzdr
W zeszłym roku byłam w Szczawnie pani z którą byłam w pokoju widziałam się godzinkę może dwie w ciągu dnia : rano zabiegi,kawa i gazetka w kawiarni ,biegiem na obiad , spacerek , reszta zabiegów ,kawka i małe ciasteczko (jestem łasuch) potem siłownia ( w piwnicy budynku super)kolacyjka i zajęcia integracyjne w" podgrupach " do 21:30 i nie miałam siły słuchać nażekania ani skarg starszej pani . Tu jest basen na miejscu ,stoki narciarskie 'ośle łączki" !!!!!!!! blisko Praga - piwko u Szwejka miodzio . Pozdrawiam
http://www.ladek.pl/cms/php/strona.php3 ... id_men=128
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
Z pozdrowieniami misio