Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: ANDY12345 »

Cichutko jak makiem zasiał, drzwi pootwierane tylko wiatr wczoraj hulał :shock: .... może dzisiejsze słoneczko przyciągnie dobry nastrój do przygotowań :lol: :lol: .... nie mówię dobrego, tylko pięknego dnia wszystkim życzę :D
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: BozenaMat »

Ale z Ciebie Andrzeju ranny ptaszek......... no no no :D
A co do tych baranów i owieczek to nie chodzi, że my ale........ o zaliczanie :lol:

Zaczyna się pięknie........ słoneczko zalotnie zerka przez okno, na niebie tylko kilka obłoczków... może i będzie piękny dzień. :)
Kawę zostawię, drożdżóweczki, co to piekłam też......... dzień dobry, smacznego i miłego dnia życzę :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Byłbym ranny jak po 5-tej wstawałem :o , teraz tylko się mogę wcześniej budzić ok 6-tej, a że słoneczko już świeci i melaninę wypędza to nie chce się spać :lol: :lol: :lol: ... u mnie nadal pięknie świeci bez żadnej chmurki :D , twórczego dnia ;) :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witam serdecznie...wszyscy gdzieś zabiegani...Cygany :kwiat: nie widzę :( ..Genia :kwiat: wpada i wypada :roll: wszyscy się przygotowują do wesela i jak wyskoczą z kreacjami to będą wyglądały lepiej jak Panna Młoda :lol: :lol:

Miłego i spokojnego dnia życzę...dzisiaj zaliczam spacerek...Bożenko :kwiat: czekam w umówionym miejscu... :D
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Cygana »

Dzień Dobry.... :D jestem Gosiu :kwiat: ,nocki mam .,dobrze je znoszę, lecz jak połoze się spać i wszystko mnie rozboli czuję że żyje :lol: :lol: szukam kreacji ,wiadomo że panny młodej nikt nie przycmi.... :) Bozenko :kwiat: chetnie drozdzoweczką do kawki się poczestuje ...

Słonecznego dnia życzę Wszystkim :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Ja byłam tutaj pierwsza :D :lol: , ale było tak cicho , że nie miałam sumienia się krzątać i budzić Was ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobrze Gieniu że już wstałaś, bo obiad by Cię ominął :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To ja dzisiaj otwieram bramę :D odhaczam obecność :)

Wszystkim życzę spokojnego dnia :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Pozwól Małgosiu , ze ją przymknę ( bramę oczywiście :lol: :lol: ) ... wiatr nią miota , jeszcze ją urwie :shock: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Genia :kwiat: zamyka a ja otwieram bramę :lol: :lol: Bożenka to całkiem o nas zapomniała...Cygana :kwiat: w pracy ale czasem jak miała nocki to wpadła :roll: Wczoraj czekałam za Bożenką na kije i nie przyszła :lol: :lol: koniec świata...ale może to dobrze że nie siedzą w internecie cały czas...Andrzej :kwiat: też rozbiegany....a Florki to zupełnie przepadła :o

Wszystkim życzę spokojnego piątku...słonecznego weekendu...ma być pogoda to zaplanujcie sobie prace w ogródkach...działkach... :serce:
ODPOWIEDZ