Tolerancja -lub Odmiennosc

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Tolerancja -lub Odmiennosc

Post autor: medi »

No chyba że się któraś poświęci i nauczy mnie tej trudnej sztuki ;) :lol: :lol: :lol: Hi hi pamiętam jak mój mały brat mówił o makijażu mamy ,że ....zakłada "barwy wojenne" :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

meduza46 pisze:
Sloneczko pisze: A ja osobiście to mam nieraz ochotę spałowac niektórych i patrzeć z lubością jak puchną :lol:
Słoneczko :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: Ty sadystko :!: :!: :!: :o :o :o
A co :?: :?: :?: nieraz tak mam jak czytam lub widzę głupotę ludzką :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oooo ,Słoneczko a gdzie Twoja tolerancja :?: ;) :lol: :lol: :lol: Głupota to też wada ...chyba większa od nadmiaru ciałka ...tak myślę :roll:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

meduza46 pisze:Oooo ,Słoneczko a gdzie Twoja tolerancja :?: ;) :lol: :lol: :lol: Głupota to też wada ...chyba większa od nadmiaru ciałka ...tak myślę :roll:
Myslę, ze jestem tolerancyjna i to bardzo, rozumiem ludzi na wszystkie sposoby nawet tych mniej rozgarniętych. Ale najgorsze co może byc to jak gadasz, gadasz, gadasz, tłumaczysz, tłumaczysz jak normalnemu człowiekowi i okazuje się, ze on nadal robi to samo i na dodatek śmieje ci się prosto w twarz.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I wtedy masz ochotę tłumaczyć ...pałką :?: ;) :lol: :lol: :lol: Agresywne Słoneczko fiu fiu .To ja proszę Pani będę grzeczna i wszystko staram się pilnie zapamiętać żeby nie zasłużyć na to ...ręczne tłumaczenie ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Myślę Słoneczko ,że w tym konkretnym przypadku to nie tolerancja jest potrzebna a cierpliwość .A tak nawiasem to troszkę trzeba pobyć w świecie aby zobaczyć jak wygląda tolerancja. Człowiek troszkę bardziej orginalny ,mający swój styl a już się wszyscy gapią .ludzie są ciekawscy ,szukają wszędzie sensacji. Dzięki Bogu mnie to nie dotyczy mnie i mojej rodziny . dzięki tej orginalności odmienności świat jest piękniejszy bardziej kolorowy . Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cierpliwość tez się kiedyś kończy....a ja jestem bardzo cierpliwa. Tolerowałam pewne osoby i ich zachowania i i byłam cierpliwa 30 lat. Nie wytrzymałam w końcu :D ...amen
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Życie :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sztani pisze:Myślę Słoneczko ,że w tym konkretnym przypadku to nie tolerancja jest potrzebna a cierpliwość .A tak nawiasem to troszkę trzeba pobyć w świecie aby zobaczyć jak wygląda tolerancja. Człowiek troszkę bardziej orginalny ,mający swój styl a już się wszyscy gapią .ludzie są ciekawscy ,szukają wszędzie sensacji. Dzięki Bogu mnie to nie dotyczy mnie i mojej rodziny . dzięki tej orginalności odmienności świat jest piękniejszy bardziej kolorowy . Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
A pro po oryginalności to parę lat temu zawoziłam swojego syna na koncert Iron Maiden do Warszawy i niestety musieliśmy spytać jak dojść do wejścia na stadion gdzie odbywać się miał koncert .Na przystanku siedziała grupa młodych "metalowców" syn wystraszył się jak powiedziałam że spytam ich o drogę ...okazali się bardzo mili i uczynni :) Wygląd nie świadczy o charakterze i kulturze człowieka .
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Był bym nie wiarygodny gdybym powiedział ,że jestem tip top facet . Więcej mnie śmieszy jak denerwuje Ludzka beszczelność i głupota a na to lekarstwa nie ma . Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ