Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium. Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Dzień Dobry Wszystkim
takie piękne słoneczko i wszyscy śpią..nikt okien nie otwiera...
Przyniosłam Wam drożdżówki z owocem,budyniem i serem i z glancem...nie wiem kto jakie lubi i zrobiłam kawę...
psikającym życzę wypoczynku i niech wracają do zdrowia..bo mamy tylko jedno zdrowie
Wszystkim spokojnego weekendu...
Pamiętajcie o zmianie czasu...dzisiaj śpimy krócej
Witam bardzo słonecznie ... kto tam śpi ? przy takiej pogodzie ? to tylko Cygana musi nockę odespać ..... my krócej śpimy, a niektórzy krócej pracują .... pięknego i miłego dnia
Dzień Dobry ja już wyspana i ogarnieta drozdzowką z glancem chętnie do popołudniowej kawki się poczestuje,dziś mam wychodne i nie mam co na siebie wyłożyć Po którejś przymiarce ewentualnie ....może być
ANDY12345 pisze: 30 mar 2019 09:42
. kto tam śpi ? przy takiej pogodzie ?
Ja śpię........... wczoraj to cały dzień przespałam........ zasypiałam, budziłam się i znów zasypiałam...... ale mnie wzięło
Dzień dobry Bagatelko........ widzę, że nie chcecie mi przerywać snu i cisza tu jak makiem zasiał
Wszystkim życzę udanego dnia...... fajnych spacerków, bo chyba nie zamierzacie spędzić dnia w 4 ścianach??
Witam mieszkańców Bagatelki i odwiedzających Bozenko zdrowiej...trochę pohałasuje żeby oczy nie wygniły od spania...Andy dlaczego sześć kątów, a ja ciemna masa ops...teraz zrozumiałam I co ktoś już wie gdzie Florcia się zapodziała Gienia wpada się przywitać ...Gosiu moja krajanko zapomniałam podziękować za troskę, wiesz jak mi miło
Zaraz nawiedzą mnie moje wnusie, będą spacery ,zabawa ,będzie się działo tak jak lubię
Miłej niedzieli
Dzień Dobry Bagatelko
Znowu dzień szybko mija..dzisiaj to ucieka bardzo szybko przez zabraną godzinkę...komu to przeszkadza
Ja już po obiedzie i przymierzam się do mojej '' CEGŁY""...tak strasznie wciąga...niby 700 stron ale dobry druk i szybko się czyta..no i bardzo ciekawa
Gosiu moja krajanko zapomniałam podziękować za troskę, wiesz jak mi miło
Wiem Cygano ale na tym polega koleżeńskość...jesteśmy tutaj drużyną... O Bożence wszystko wiem tylko Florka nie daje znaku życia...może faktycznie pojechała do wód i nie ma czasu....
Wszystkich pozdrawiam i życzę miłej i spokojnej niedzieli