Darku, nie mówi się doktorom że chcesz jechać 500 km w 10 dni... 50 km dziennie brzmi znacznie lepiej
Co zaś się tyczy planu, podstawowym założeniem jest pokonanie tego dystansu, poczynając od Świnoujścia. Jak wspominałem na początku wątku nie chcę planować poszczególnych odcinków, wszystko będzie zależało od naszego samopoczucia i rzecz jasna aury, która jest nieprzewidywalna. Nie zamierzam jechać na siłę 50 kilometrów jeśli ktoś z nas uzna po 30 km, że na dziś wystarczy, nie planuję męczącej jazdy po plaży lub zmagania się z ulewnym deszczem czy burzą. Trzeba wziąć pod uwagę ewentualne spotkania na trasie, forumowej braci

- zbyt dużo niewiadomych żeby planować cokolwiek.

Jeżeli jednak jakiś plan jest niezbędny ze względu na wzgląd, który bezwzględnie należy uwzględnić

to mogę Ci coś takiego przygotować ...No ale wicie, rozumicie kolego ... narażacie się na dodatkowe koszta
Może to wyglądać choćby tak :
Dzień pierwszy .
- spotkanie na dworcu kolejowym w Świnoujściu
- przejazd do miejsca noclegowego
- posiłek
- wycieczka do Cesarskich Uzdrowisk (Heringsdorf-Alhbeck-Bansin) lub/i Kamminke+wzgórze Golm
- spotkanie integracyjne - plaża - Stawa Młyny
- nocleg
Dzień drugi Świnoujście - Dziwnów (42 km DK 102 - 47 km R10 )
- wyjazd z miejsca noclegowego
- latarnia morska/ Fort Gerharda
- latarnia Kikut *) w przypadku gdy zdecydujemy się na zdobycie Odznaki Turystycznej Miłośnika Latarń Morskich "BLIZA"
- Dziwnów
- nocleg
Dzień trzeci Dziwnów - Dźwirzyno ( 50km )
- Rewal
- latarnia Niechorze *)
- Mrzeżyno
- Dżwirzyno
- nocleg
Dzień czwarty Dźwirzyno - Mielno ( 52 km)
- Kołobrzeg - latarnia*)
- latarnia Gaski *)
- Sarbinowo
- Mielno
- nocleg
Dzień piąty Mielno - Jarosławiec ( 58 km)
- Łazy
- latarnia Darłówko *)
- Wicie
- latarnia Jarosławiec *)
- nocleg
itd, itd....
Pietka, zbieraj co się da, nigdy nie wiadomo co się może przydać....