Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
paulinka_123 pisze: 31 mar 2019 19:59
Hej,mam pytanie do osób doświadczonych w wyjazdach-ja składałam wniosek po raz pierwszy jak długo czekaliście na decyzję w sprawie wyjazdu? Ja złożyłam papiery miesiąc temu i żadnego odzewu
Witam , byłaś już na komisji czy czekasz ?
Nie byłam jeszcze na komisji dotyczącej sanatorium. Byłam tylko na komisji o świadczenie rehabilitacyjne, ale nic o sanatorium nie wspomnieli. Podobno nieraz wysyłają bez komisji, ponieważ w takim przypadku jak mój,tzn. jeśli jestem na świadczeniu rehabilitacyjnym, mają moją dokumentację w ZUS.
Witam,rozumie... w takim razie nie pomogę ,nie mam pojęcia jak to wygląda jak sie jest na świadczeniu ,ja jestem pracującą osobą także to inne zasady. Pozdrawiam
Jak w tym samym czasie składałaś wniosek i na prewencję to na jednej komisji rozpatrują. Mogłaś się zapytać na pewno nie ugryzą , teraz musisz czekać na listowną decyzję. Powodzenia.